Aşk Olsun 2015 Yerli Filmi Full HD Tek Parça 720p İzle



Filmin Fragmanını 720p İzle Youtube






Filmin Konusu : Aşk doktoru Pınar. Aşkı bildiğini zanneden Ozan. Aşkları doktorluk hale gelen Ceyda ve Caner. Aşk doktoru bu dört karakterin etrafında dönen romantik komedi türünde bir film. Yönetmen koltuğunu Neslihan Yıldız Alak ve Murat Serezli paylaşıyor. Pınar ve Ozan filmde bir yandan da sıkı iki rakiptir. Yani filmimizin esas adamı da esas kadını da aşk, ilişkiler ve karşı cins konusunda kompedan durumundalar. Bakalım onlar birbirlerine hiçbir zokayı yutturamaz iken kendi ilişkilerini kurabilecekler mi ? Tesis edebilecekler mi ? Eşref Dinçer'in kaleme aldığı filmde İlker Aksum, Sedef Avcı, Selen Seymen ve Kenan Ece rol alıyor.
Aşk Olsun, aşk üzerine kitaplar yazan kadınlar üzerine programlar yapan bir adamda bahsedilmektedir. Fakat sonra görüyor ki düşündüğü, yaptığı ve yazdığı hiçbir şey doğru değil. Hiçbir şeyde kendi kafasındaki soruların neticesini alamıyor. Çünkü Sedef Avcı'yla karşılaşıp bambaşka bir aşk dünyasının içerisine giriyor.
Terzi kendi söküğünü dikemez sözünü kendi mesleğinde tedavi etmeye çalıştıkları hastaların hastalığına kendilerini kaptıran şahsı canlandırmaktadır Sedef Avcı.
Caner karakteri ise çok aşık olduğu bir kız vardır. Lakin aşktan biraz korkmaktadır. Bu sebepten ötürü kendisini aşık olduğu kızdan korumak için aşk doktoru olan Pınar'dan yardım ister.
Film ile aynı adı taşıyan şarkı İrem Derici tarafından seslendirildi.

Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Komedi ,  Romantik
Filmin Yapımı : 2015 - Türkiye
Filmin Süresi : -
Filmin Senaristi : Eşref Dinçer
Filmin Yönetmeni : Neslihan Yıldız Alak,  Murat Serezli
Filmin IMDB Puanı : -
Filmin Vizyon Tarihi : 10 Nisan 2015
Filmin Başrol Oyuncuları : Sedef Avcı ,  İlker Aksum ,  Selen Seyven ,  Kenan Ece ,  Betül Arım
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : Aşkolsun, Aşk Olsun

0 yorum:

Yorum Gönder

Popular Posts

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

GENRES

Video Of the Day

Facebook

 
Copyright © 2014 Film İzle Türkçe Dublaj