Paranormal Activity 5 (2015) Filmi Türkçe Dublaj Full HD Tek Parça 720p İzle



Filmi Tek Parça 720p İzle Mail.Ru






Filmin Konusu : Paranormal Activity boxset film serisi bu kez 23 Ekim 2015 tarihinde Paranormal Activity The Ghost Dimension ismiyle karşımıza çıkacak filmin Türkçe manası kısaca Paranormal Activity 5 diye adlandırabiliriz.
Serinin ilk filmi Paranormal Activity  1 2007 tarihinde sinemalarda vizyona girdiğinde dünya çapında ilgi görmesi 8 sene sonrasında serinin 5. filmiyle izleyicilerinin karşısına çıkabilmesini sağlamıştır. Birinci geçen olaları kısaca şu şekilde özetleyebiliriz ; Katie ve Micah'ın başına gelen garip olaylar anlatılıyor.
Serinin 2. filmi olan Paranormal Activity 2 2010 senesinde sinemalarda vizyona girmiştir. Bu filmde gelişen olaylar şu şekilde meydana gelmiştir ; Aile yeni bir eve taşınıyor ve paranormal olaylar burada da devam ediyor. Ailenin Hunter adında bebekleri oluyor ve Katie bebeği kurban etmek için alıyor.
Serinin 3. filmi olan Paranormal Activity 3 ise 2011 senesinde vizyona girmiş olup filmde bu kez olayların daha eskiye dayandığı belirtiliyor ve Katie ile kardeşinin küçüklükleri anlatılıyor. Katie'nin büyükannesinin tarikattan olduğunu ve doğacak ilk erkek çocuğunu şeytana kurban edeceğini öğreniyoruz. Zaten filmin sonunda da babaları ölüyor ve büyükanneleri kızları alıp gidiyor.
Serinin 4. filmi olan Paranormal Activity 4 ise 2012 senesinde sinemalarda yerini alarak tekrar ileri ki zamana dönüyoruz ve burada da Katie Hunter'ı bir aileye evlatlık vermiştir. Tabi Hunter'ın peşini bırakmayan varlıklarda gelir. Ailenin komşusu da tarikat üyesidir ve komşularının çocuğu Hunter'ı kurban etmeye çalışmaktadır tabi aslında arkasındaki güç yaptırıyor. Bu durumu fark eden Hunter'ın üvey ablası olayları fark ediyor ve en sonunda komşularının evinde korku dolu anlar sonrası ölüyor ve tarikat çocuğu alıyor. İşaretliler filminde ise olayın geniş bölgelere yayıldığı yani benzer yerlerde de paranormal durumlar olduğu anlatılıyor ve filmin sonunda ayin evinden Katieler'in ilk filmdeki evine geçen bir boyut kapısı olduğunu görüyoruz ve tabi bu sadece oraya değil karanlık yerler için boyut kapısı bunun gibi ayin yerleri için vs.
Böylece film ilk filme bağlanıyor ve Katie eşini öldürmeden önceki kısmı görüyoruz, herkes ölüyor ve son. Yani her film bağlantılı ve kim bilir serinin diğer bölümlerinde neler göreceğiz belki büyükannenin Hunter'ı ne karşılığında kurban ettiğini ya da buna benzer olayları göreceğiz. Paranormal Activity 5'te ise durum nedir diye soracak olursanız izleyip hep birlikte göreceğiz.

Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Gerilim ,  Korku
Filmin Yapımı : 2015 - ABD
Filmin Süresi : -
Filmin Senaristi : Oren Peli ,  Jason Pagan ,  Andrew Starke
Filmin Yönetmeni : Gregory Plotkin
Filmin IMDB Puanı : -
Filmin Vizyon Tarihi : 23 Ekim 2015
Filmin Başrol Oyuncuları : Billy Shepperd ,  Tyler Craig
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : Paranormal Activity: The Ghost Dimension, Paranormal Activity 5

0 yorum:

Yorum Gönder

Popular Posts

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

GENRES

Video Of the Day

Facebook

 
Copyright © 2014 Film İzle Türkçe Dublaj