Taşıyıcı 4 (2015) Filmi Türkçe Dublaj Full HD Tek Parça 720p İzle



Filmin Fragmanını İzle Youtube






Filmin Konusu : Taşıyıcı boxset film serisinin 4. filmi olan The Transporter 4 Refueled adıyla 2015 senesinde sinemalarda vizyona girecektir.
Taşıyıcı filminin ilk 3 serisinin başrolünde yer alan Jason Statham'ın Frank Miller karakterine hayat verdiği filmdir.
Taşıyıcı 1 (2002) filminde Frank Miller, yasa dışı olan maddeleri ulaşması gereken mekana ulaştırmada işinin ehli biridir. Lakin son işinde çıkan aksilikten ötürü başının belaya girmesiyle kendisinin aklamaya çalışması esnasında yaşadığı aksiyon dolu sahneler izleyeceksiniz.
Taşıyıcı 2 (2005) filminde ise Frank Miller yine Jason Statham canlandırmaktadır. Serinin bu filminde Frank Miller (Jason Statham) son işinde çıkan aksiliklerden ötürü kendisini Miami'nin sakin kumlarına ve güneşine bırakarak sakin bir hayat yaşamak ister. Fakat geçmiş hayatı kendisinin peşini bırakmadığı için bir iş daha alır. Bu işi özel bir iştir. Daha tehlikeli daha aksiyonu bol bir filmi Jason Statham farkıyla izleyeceksiniz.
Serinin 3. Filmi olan Taşıyıcı 3 (2008)'te ise başrolü yine Jason Statham'ın hayat verdiği Frank Miller'in Ukrayna Çevre Koruma Ajansı Başkanı Leonid'in güzel kızı Valentina'yı Karadeniz sahilinde bulunan Odessa'ya sağlim götürme işini almıştır. Ama Frank bu işi gönüllü almayıp zorunlu yapmaktadır. Bu sebepten ötürü hem Valentina'yı öldürmek isteyenlere karşı hem de kendisini öldürmek isteyen adamlara karşı hayatta kalma için verdiği mücadele esnasında Valentina ile yakınlaşması ikili arasında bir elektriklenmeye yol açar.
Serinin 4. filmi olan Taşıyıcı 4 (2015) yapımı filmde Frank Miller karakterine Jason Statham değil Loan Chabanol isimli bir aktör canlandıracaktır. Film Frank Miller'ın saip olduğu üstün yetenekleri bir kez daha sergilemesini izleyeceksiniz.

Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Aksiyon
Filmin Yapımı : 2015 - Fransa ,  Çin
Filmin Süresi : -
Filmin Senaristi : Luc Besson
Filmin Yönetmeni : Camille Delamarre
Filmin IMDB Puanı : 4.1
Filmin Vizyon Tarihi : 19 Haziran 2015
Filmin Başrol Oyuncuları : Loan Chabanol ,  Anatole Taubman ,  Gabriella Wright ,  Ray Stevenson ,  Ed Skrein
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : Transporter 4, The Transporter Refueled

0 yorum:

Yorum Gönder

Popular Posts

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

GENRES

Video Of the Day

Facebook

 
Copyright © 2014 Film İzle Türkçe Dublaj