Yapışık Kardeşler 2015 Yerli Filmi Full HD Tek Parça 720p İzle



Filmin Fragmanını İzle Youtube HD






Filmin Konusu : Yapışık Kardeşler Ayrıl Da Gel... Filminin başrollerinde yer alan İlker Ayrık ve Hakan Bulut ikilisi TRT 1'in sevilen dizilerinden biri olan Seksenler isimli dizinin yapımında yer alan ikilinin zaman içerisinde yakınlaşıp kaynaşmalarının ardından yakaladıkları uyumları sinema dünyasına taşıyarak Yapışık Kardeşler filminde birlikte rol alırlar.
Film, Halim ve Salim isimli iki delikanlının yapışık olan vücutlarından ötürü ikametgah ettikleri memleketlerinde kendilerine uygun bir gelin adayı bulamamalarından ötürü dermanlarına çare olarak 17 milyon insanın bir arada yaşadığı metropol şehrimiz İstanbul'da kendilerine uygun bir kız bulup evlenmek niyetiyle yola çıkan Yapışık Kardeşler'in hem İstanbul yolunda hem de İstanbul'da başlarını soktukları maceralarda kendi paçalarını kurtarmaya çalışırlarken yaşadıkları güçlüklere gülmek midenize ağrılar girecektir.

Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Komedi
Filmin Yapımı : 2015 - Türkiye
Filmin Süresi : 1 Saat 45 Dakika
Filmin Senaristi : Serhat Sarı
Filmin Yönetmeni : İlker Ayrık
Filmin IMDB Puanı : 2.1
Filmin Vizyon Tarihi : 30 Ocak 2015
Filmin Başrol Oyuncuları : Müjdat Gezen ,  Halil Sezai Paracıkoğlu ,  Fırat Tanış ,  İlker Ayrık ,  Erdal Tosun, Hakan Bulut, ivana sert,
Filmin Orijinal Adı : Yapışık İkizler, Yapışık Kardeşler Ayrıl Da Gel, Yapışık Kardeşler Ayrılda Gel

0 yorum:

Yorum Gönder

Popular Posts

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

GENRES

Video Of the Day

Facebook

 
Copyright © 2014 Film İzle Türkçe Dublaj