John Wick (2014) Türkçe Dublaj Full HD Tek Parça 720p İzle



Filmi Tek Parça 1080p-720p-480p İzle Ok.Ru






Filmin Konusu : Yetenekleri göz önüne alınıp değerlendirildiğinde insan öldürme konusunda Allah tarafından kendisine muazzam bir yetenek bahşedilen John Wick, eskilerin en iyi kiralık tetikçilerinden biri idi.
Tetikçiliği bırakmasına sebep olan etken bir kıza aşık olmasıdır. Yaptığı işten ötürü kendi başına istifa edip ceketini alıp ben bu işi bırakıyorum diyebilme şansı olmadığından ötürü son bir iş alır Rus patronundan. Lakin bu görev imkansız bir görev olup, kendisine verilen görevi her zaman ki gibi tek başına başarmak zorundadır.
Hayatına sevdiği kadınla tertemiz bir defterde tertemiz bir sayfa açabilecek olmasını hayal bile etmesi John Wick'i görevini başarması için tetikleyen en büyük etkendir. Kısa süre içerisinde görevini başarıp emeklilik günlerini yaşamaya başlayan John Wick'i bir süre sonra talihsiz bir kaderin pençesine düşer ve karısı vefat eder.
John büyük bir hüsranı kalbinin derinliklerinde yaşarken karısının acısı taze iken eski Rus patronunun oğlu John Wick'e musallat olarak John Wick'i kendi evinde bir araba dayak atmalarının ardından karısından kalan tek mirası olan sevimli köpeğini gözleri önünde öldürmelerinin ardından sevdiği arabasına da el koymaları Johhn Wick'in yüreğinin derinliklerine gizlediği eski acımasız, korkulan, seri katilin tekrardan gün ışığına çıkmasına sebep olmalarıyla New York sokaklarında tek bir adam olan John Wick'in onlarca üyesi bulunan Rus çetesine açmış olduğu savaşta aksiyonun ve gerilimin tavan yapan sahnelerini göz açıp kapayana kadar izleyeceğiniz bir filmdir.

Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Aksiyon ,  Gerilim
Filmin Yapımı : 2014 - ABD
Filmin Süresi : 1 Saat 36 Dakika
Filmin Senaristi : Derek Kolstad
Filmin Yönetmeni : David Leitch,  Chad Stahelski
Filmin IMDB Puanı : 7.2
Filmin Vizyon Tarihi : 28 Kasım 2014
Filmin Başrol Oyuncuları : Keanu Reeves ,  Willem Dafoe ,  Bridget Moynahan ,  Jason Isaacs ,  Adrianne Palicki
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : John Wick

0 yorum:

Yorum Gönder

Popular Posts

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

GENRES

Video Of the Day

Facebook

 
Copyright © 2014 Film İzle Türkçe Dublaj