Limonata 2015 Yerli Filmi Full HD Tek Parça 720p İzle



Filmin Fragmanını İzle Youtube






Filmin Konusu : Daha önce Leyla ve Mecnun dizisinden tanıdığımız ve bir çok filmde rol alan Ali Atay'ın ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu Limonata filmini tanıtacağız. Ali Atay ve Limonata filminin başrol oyuncularından Serkan Keskin ve Ertan Saban'la başrol karakterlerini canlandırmışlardır.
Daha önce Leyla ve Mecnun dizisi ile dikkat çeken ve bir çok başarılı yapımda yer alan Ali Atay'ın ilk yönetmenlik koltuğuna oturduğu filmi merakla bekleyen izleyicilerine sunulan fragmanı sizlere sunuyoruz.
İstanbul'da başlayan çekimlerin adından 40 kişilik bir kafile ile birlikte Manastır'a giden film ekibi çalışmalarını Makedonya'nın doğal ortamlarında yapmaktadır. Oyuncular bazen Makedonya yollarında bazen bir otogarda bazende bir kafede izleyicinin karşısına çıkacaktır. Film ekibinin yoğun çalışmaların ardından filmin geri kalan çekimlerini tamamlayarak filmin sinemalarda vizyona girip seyircileriyle buluşmasını beklemektedir.
Sevilen oyuncu Serkan Keskin'in canlandırdığı karakter ; futbol oynayan ama artık yaşlanmış ve oynadığı takımda çocuklara ağabeylik yapan, yalnız başına yaşayan, bir annesi olan, birazcık sert birazcık sinirli asabi olan, kendi başına takılan ama kötü niyetli olmayan asabi bir karakter ve adı Selim. İki kardeştir. Yıllar sonra diğer kardeşi Salih geliyor ve diyor ki "biz kardeşiz" ve bir yola çıkıyor ki kardeş. Bu iki kardeşin 35 sene sonra arasında birbirini hiç tanımayan iki kardeşin hikayesidir.

Keyifli seyirler diler onlinefullhdfilmizle.blogspot.com


Film Hakkında Bilgiler

Filmin Türü : Dram ,  Komedi
Filmin Yapımı : 2015 - Makedonya ,  Türkiye
Filmin Süresi : 1 Saat 50 Dakika
Filmin Senaristi : Ali Atay ,  Ertan Saban
Filmin Yönetmeni : Ali Atay
Filmin IMDB Puanı : -
Filmin Vizyon Tarihi : 17 Nisan 2015
Filmin Başrol Oyuncuları : Serkan Keskin ,  Ertan Saban ,  Funda Eryiğit ,  Luran Ahmeti ,  Ciguli
Filmin Orjinal (Diğer) Adı : Limonata

0 yorum:

Yorum Gönder

Popular Posts

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

GENRES

Video Of the Day

Facebook

 
Copyright © 2014 Film İzle Türkçe Dublaj